Rendeld meg most a legolcsóbb ajtókat!

Az olcsó ajtó már nem csak egy álom hanem maga a valóság! Nálunk a legolcsóbb és a legjobb dolgokat szerezheted be nagyon könnyedén! Nincs más tennivalód mint mindig nézegetni oldalunkat és ha valami megtetszik azt lefoglalni! Nagyon egyedi darabokat találhatsz nálunk! Ne habozz, hanem celekedj, mert itt az idő! Várunk nagyon!

Műanyag nyílászáró: remek megoldások

A műanyag nyílászáró remek megoldást kínál abban az esetben, ha a régi darabnak megszűnt a szigetelő képessége. A műanyag nyílászáró sokkal olcsóbban is beszerezhető, mint a fából készült termékek, ugyanakkor pedig minősége vagy szigetelési képessége ugyanolyan szinten van. A Tisza Ajtó Kft. rendkívül széles választékot biztosít vásárlóinak. Látogassanak el internetes oldalunkra és tekintsék meg kínálatunkat.

Szúnyogháló

Legyen az rolós, fix keretes, nyílószárnyas vagy oldalra feltekeredő szúnyogháló az, amit keres, nálunk megkapja. Bármilyen fajta nyílászáróhoz megrendelhető, így egyszerűen megteremtheti a kényelmet otthonába. Látogasson el a honlapunkra és olvassa el a szükséges információkat!

Műanyag ablak

Műanyag nyílászárók a Bói Kft-től. A nyílászárók UV álló és szín stabilizátorral ellátott keményített, ütésálló, felhasználó-és környezetbarát PVC profilból készülnek. Műanyag ablakaink esztétikai, biztonsági, technikai, valamint ár tekintetben is előkelő helyet foglalnak el a nemzetközi termékpalettán. Várjuk Érden és Budapesten nyílászáró központjainkban, ahol műanyag ablak és műanyag bejárati ajtó készletünkből választhat. Termékeinkhez természetesen kiegészítőket is ajánlunk.