Kezdőlap

Építsünk egy házat!

Építsünk egy házat, de ehhez sok információra lesz szükségünk, ha magunk kezdünk neki. Betonoznunk kell, falazni, tetőt készíteni, burkolni, szigetelni, kéményt építeni, a nyílászárókat beállítani és még sorolhatnánk.

Vagy mindent mégsem tudunk megcsinálni magunk? Sebaj, keressünk hozzá egy vállalkozót, egy szolgáltatót. Az építőanyagokat is meg kell vegyük valahol. Sok helyen, sokféle áron találhatók meg ugyanazok a termékek. Próbálunk ebben a kuszaságban egy kis útmutatót nyújtani Önnek, hol és mit találhat meg és kiket ajánlunk jó szívvel. Ezen az oldalon ilyen weboldalakt fog találni.

Kezdjük máris kiemelt ajánlatainkkal:

Reméljük a fenti listában máris megtalálta mait keresett, ha mégsem böngéssze át oldalunkat, bizonyosan ráakad egy olyan építőanyag kereskedőre, vagy szolgáltatóra, amely kielégíti igényeit.

Kellemes böngészést: A szerkesztők

Gipszkarton árak

Rigips gipszkarton és gipszkarton kiegészítők széles választékával várjuk. Tüzépünkön megtalálhatók  a Rigips gipszkarton falak építéséhez szükséges alapanyagok és kiegészítők: gipszkarton lapok több típusban és többféle alkalmazási területre, gipszek, giszkarton csavarok, profilok és bandázsszalagok. Keresen akciós gipszkarton termékeinket!

Gipszkartonok és kiegészítő akciók, tanácsadása

A Gipszkarton-shop kiváló minőségű Rigips gipszkarton lapokkal és hozzá alkalmazható kiegészítőkkel várja kedves vásárlóit, akciós árakon. A kitűnő válaszfal megoldás fokozott hő- és hangszigetelő tulajdonságának, költséghatékonyságának köszönhetően az egyik legnépszerűbb az építkezők és kivitelezők körében. Kimondottan nagy előnye, hogy könnyű szerkezetének köszönhetően gyorsan és egyszerűen építhető, akár házilag is. A Gipszkarton-shopon az állandó akciók között garantáltan megtalálja a legmegfelelőbb megoldást.

Bramac tetőcserép

Bramac cserepek a Cserép Centrumban. Tetőcserép szakáruház Pilisvörösváron. Várjuk az építtetőket ha tetőcserepet keresnek. Bramac cserepek és komplett Bramac tetőrendszer értékesítése. Nálunk egy helyen vásárolhatja meg a teljes tetőrendszerét a cseréptől az ereszcsatornán át a hófogóig. Egész évben akciós áron kínáljuk a legnagyobb gyártók cserepeit. Hofstadter Cserép Centrum.

Ytong árak

A Ytong áruház számos tégla és falazóelemek forgalmazására fókuszál. Azonnal terhelhető a beépítése után. A kész ház költségének kb. 4-5%-át jelenti a falazat. Mivel kicserélhetetlen, nem szabad ezzel spórolni. Rendeljen könnyedén, teljesen biztonságosan. Ajánlati listájára egyedi árajánlatot kap tőlünk. Kedvezményes akciókkal kedveskedünk vásárlóinknak. Minőségért nem kell tovább keresgélnie. Ingyenes Ytong vágógéppel lepjük meg Önt.

Szúnyogháló

Legyen az rolós, fix keretes, nyílószárnyas vagy oldalra feltekeredő szúnyogháló az, amit keres, nálunk megkapja. Bármilyen fajta nyílászáróhoz megrendelhető, így egyszerűen megteremtheti a kényelmet otthonába. Látogasson el a honlapunkra és olvassa el a szükséges információkat!

Műanyag ablak

Műanyag nyílászárók a Bói Kft-től. A nyílászárók UV álló és szín stabilizátorral ellátott keményített, ütésálló, felhasználó-és környezetbarát PVC profilból készülnek. Műanyag ablakaink esztétikai, biztonsági, technikai, valamint ár tekintetben is előkelő helyet foglalnak el a nemzetközi termékpalettán. Várjuk Érden és Budapesten nyílászáró központjainkban, ahol műanyag ablak és műanyag bejárati ajtó készletünkből választhat. Termékeinkhez természetesen kiegészítőket is ajánlunk.

Schiedel kémények a Hofstadter tüzépről

A Schiedel kémények széles választékát megtalálja a Hofstadter tüzépen. Keressen bennünket bizalommal, személyesen, telefonon a 06 26 332 647 telefonszámon, vagy kéményes weboldalunkon keresztül: https://www.kemenyshop.hu/

A Schiedel MULTI kémény többlakásos társasházak elsősorban kondenzációs, illetve alacsony füstgáz-hőmérsékletű zárt égésterű gázkészülékeinek füstgáz-elvezetésére alkalmas kéményrendszer, amelyek akár kevert rendszerben is ráköthetők a készülékek. Az égési levegőt a tetőn kívülről biztosítja.

Az egyes lakások kazánjai korlátozás nélkül egymástól függetlenül működnek

Emeletenkénti csatlakozás – egyedi fűtés esetén
A Schiedel MULTI legelőnyösebb tulajdonsága a társasházak számára az, hogy több (akár szintenként is több) egyedi fűtőberendezés is ráköthető. Az egyes emeletek mindegyik kazánja korlátozás nélkül használható, és egyedileg szabályozható. Így egyedileg számolhatók el az egyes lakások fűtési költségei és nem kell bonyolult megosztási és elszámolási rendszereket alkalmazni a központi fűtés költségeinek lakásokra bontásánál.

Olvasd tovább: https://www.sitenetkereso.info/schiedel-kemenyek-a-hofstadter-tuzeprol/